Náci UFO-k...
2011. szeptember 27. írta: Druida Borealis

Náci UFO-k...

Hamarosan jöhetnek a náci ufók

2010.07.01. 14:51 :: Galaktika01

A rajongói adományoknak köszönhetően mostanra az Iron Sky című finn film  2 milliárd forintos (8,5 millió $) költségvetésének 90 százaékát sikerült összegyűjteni. Az Iron Sky története szerint a nácik ufókkal szöktek a Holdra a Második Világháború utolsó napjaiban, hogy 2018-ban visszatérjenek és meghódítsák a Földet. A szereplőválogatással már majdnem végeztek, a forgatás Ausztráliában és Németországban kezdődik, még idén.

 

Bár az Iron Sky sikere sokakat arra bíztathat, hogy megpróbáljanak rajongói tőkéből filmet készíteni, amiben a néző és a befektető egy és ugyanaz, de a filmtrükk guru Samuli Torssonen arra figyelmeztet, hogy az övéké különleges helyzet:

Nem a semmiből jöttünk, már 1999 óta építjük az internetes közösségünket és jelenlétünket, ott volt például a Star Wreck. Egy csomó pénzt és energiát kell befektetned, hogy megnyerd az internetes közönség bizalmát.   

 

S lám mindennek van alapja is!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://altertuf.blog.hu/api/trackback/id/tr683260712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása