Október 28-án megint világvége!!!
2011. október 25. írta: Druida Borealis

Október 28-án megint világvége!!!

Mint az várható volt, a Harold Camping által, tegnapra beígért Apokalipszis elmaradt. Úgy néz ki azonban, hogy október 28-án mégsem ússzuk meg a világvégét, legalábbis ezt állítja Carl Johan Calleman professzor.

 

Calleman nem a Bibliából olvasta ki a világvége dátumát, hanem a (félelmetes) maja naptárból. Arra próbál rámutatni, hogy a maják naptára tökéletes összhangban van a Földünkkel kapcsolatban lévő kozmikus energiaváltozásokkal, nagy történelmi eseményekkel, és az Univerzum keletkezésével, valamint végével is. Ez utóbbit nem tudjuk még, hogy mire alapozza, hiszen az Univerzum egyelőre megvan.

Szerinte a maja naptár a bolygónk idejének teljes periódusát kilenc részre bontja le, és 2009. szeptember 9-én léptünk be az utolsó ciklusba. Calemann azt is állítja, hogy nem 2012.12.21. lesz a világvége időpontja, hanem 2011.10.28.! Így a tömegek által hitt, és sok hollywoodi stúdió által megfilmesített 2012. december 21. totálisan hibás időpont.

A professzor szerint azonban nem fogunk kipusztulni, hanem egy magasabb tudati szintre fogunk lépni; az emberiség egy része a különböző sorscsapásokban (járványok, katasztrófák) ugyan elpusztul, de a többiek észhez térnek és egy teljesen új gondolkodás- és életmód veszi kezdetét a Földön.

Jövőhét pénteken kiderül, hogy igaza lesz-e Calleman professzornak.

Egyébként arról még nem tudok semmit, hogy jelenleg Camping mit csinál, vagy hogy reagált az újabb meghiúsult világvégével kapcsolatban.

Forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://altertuf.blog.hu/api/trackback/id/tr63329626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása