NASA jelentés igazolja, hogy a szén-dioxid valójában hűti a légkört
2013. június 19. írta: Druida Borealis

NASA jelentés igazolja, hogy a szén-dioxid valójában hűti a légkört

Gyakorlatilag minden, amit korábban a tudományos közösségek többsége és a média állított az üvegházhatású gázokról, különösen a szén-dioxidról úgy tűnik, hogy hamisak a NASA Langley Kutatóközont által összeállított új adatok szerint. Ahogy a legújabb bizonyítékokból kiderül, azok a légköri gázok, melyekről Al Gore és az összes többi globális felmelegedés álhíresztelő beszélt a Föld túlmelegedésével kapcsolatban, azok valójában hűtik a bolygót.

Amint arról Martin Mlynczak a Principia Scientific International (PSI)-től és kollégái beszámoltak, a NASA a Föld felső légkörének infravörös kibocsátását követte a 2012 március 8-10-én történt napvihar alatt és után is. Azt találták, hogy a legtöbb napból felszabadult energia a hatalmas koronakidobódáskor (CME) visszatükröződik az űrbe, nem pedig lerakódik a Föld alsó légkörében.

Az eredmény összességében egy hűtő hatás, ami teljesen ellentmond a NASA saját klimatológiai részlegének állításaival, hogy az üvegházhatású gázok okozzák a globális felmelegedést. Ahogy a szélessávú sugárzásmérő (SABER) által légkörből összegyűjtött adatok mutatják, mind a szén-dioxid (CO2), mind a nitrogén-oxid (NO), melyben gazdag a Föld felső légköre, ezek az üvegházhatású gázok visszatükrözik a fűtő energiát ahelyett, hogy elnyelnék azt.

"A szén-dioxid és a nitrogén-oxid természetes termosztátok," - mondja James Russel a Hampton Egyetemről, egyike az úttörő SABER tanulmányt vezető kutatóknak. "Amikor a felső légkör (vagy termoszféra) melegszik, ezek a molekulák olyan erősen ahogy csak képesek, az űrbe kényszerítik vissza ezt a hőt."

Szinte az összes nap által generált "fűtést" a szén-dioxid (CO2) blokkolja az alsó légkörbe jutástól.

Az adatok szerint a napsugárzás akár 95 százaléka is szó szerint visszapattan az űrbe a felső légkörben található szén-dioxidról és nitrogén-oxidról. Ezen szükséges elemek nélkül a Föld képes lenne elnyelni a potenciálisan pusztító mennyiségű napenergiát, ami tényleg megolvasztaná a sarki jégsapkákat, és elpusztítaná a bolygót.

"A sokkoló kinyilatkoztatás élesen ellentmond azoknak az állításoknak, az úgynevezett üvegházhatást okozó gázok elméletének, mely azt állítja, hogy a több CO2 több felmelegedést okoz a bolygón." - írja H. Schreuder és J. O'Sullivan a PSI-től. Ez a meggyőző új NASA adat megcáfolja ezt a fogalmat, és egy hatalmas kínos helyzetbe hozta a NASA vezető klimatológusát Dr. James Hansent és csapatát a NASA Goddard Intézetben (GISS)."

Dr. Hansen természetesen egy szókimondó globális felmelegedés aktivista, aki segített gerjeszteni az ember okozta éghajlatváltozás hisztériát az USA-ban 1988-ban. Csakhogy miután megjelent az új SABER tanulmány, Dr. Hansen kényelmesen nyugdíjba vonult a NASA klimatológusi karrierjéből, és állítólag most azt tervezi, hogy a "tudományban" tölti majd az idejét, és a "fiatalok figyelmét hívja fel a következményekre."

Többet is megtudhatsz, ha ellátogatsz a NASA SABER tanulmányt bemutató oldalára: http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2012/22mar_saber/

A globális felmelegedés svindli! Globális felmelegedés leleplezve: 

                         

 

Forrás: Új Világtudat

A bejegyzés trackback címe:

https://altertuf.blog.hu/api/trackback/id/tr725368309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása