Ébresztőre várnak a sztázis kamrában alvó óriások
2015. augusztus 09. írta: Druida Borealis

Ébresztőre várnak a sztázis kamrában alvó óriások


A Kozmikus Közzététel legújabb epizódjában a Gaiam TV-n (1) Corey Goode néhány megdöbbentő állítást tett olyan alvó óriásokról, akik sztázis kamrákban találhatók szerte a világon. Azt mondta, hogy a titkos űrprogramban végzett feladatai között (1987-2007) információkat tekintett át "okos üveg adathordozókon". Ez az adathordozó egy Wikipédiaszerű információs tárház, mellyel a Solar Warden és más titkos űrprogramok személyzete az ősi Föld történelmének, a földönkívüli élet, fejlett technológiák stb. különböző aspektusaihoz tudott hozzáférni. Goode elmondta, hogy információkat látott a Földön élt óriásokról, akik közül egyesek jelenleg sztázis kamrákban alszanak.

Goode leírást adott a sztázis kamrákról, melyeket eredetileg egy "ősi építő faj" alkotott, akik kristály technológiákat használtak időbuborékok létrehozására, amelyek belsejében az idő múlása sokkal lassabb, mint azon kívül. Harminc perc telik el egy ilyen időbuborékban, miközben 30.000 év pereg le a külvilágban, Goode szerint. Elmondta, hogy ezeket a sztázis kamrákat, bennük a tökéletesen megőrzött óriásokkal az egész világon megtalálták.

Goode szerint az okos adathordozóból kiderült, hogy Abraham Lincoln is látott egy sztázis kamrában lévő óriást, mely az Egyesült Államokban található ősi dombok egyikéből került elő. Ezt maga Lincon támasztotta alá, aki azt mondta:

"Azon kihalt óriás faj szemei, akiknek a csontjai megtöltik Amerika dombjait, ugyanúgy csodálták a Niagarát, ahogy mi tesszük most." (2)

Figyelemre méltó állításainak alátámasztására Goode két youtube videóról tett említést, melyeket korábban David Wilcock-al már megosztott. Goode azt mondta, hogy úgy véli, hogy a felvételek példák az alvó óriásokra, akiknek jellegzetes vörös haja, és fehér bőre volt. A videók orosz nyelven kerültek fel a megosztó oldalra. Az első videón látható óriás Goode szerint az ember beavatkozásának köszönhetően meghalt.http://indavideo.hu/video/Orias_sztazis_kamraban

A második videóban Goode szerint a sztázisban lévő óriás még mindig életben van.http://indavideo.hu/video/Orias_sztazis_kamraban-1

A fenti videók úgy tűnik, hogy tökéletesen megőrzött testeket mutatnak valamiféle szarkofágban. Nincs jele fejlett technológiának, csupán a szarkofágban körben, és a testen elhelyezett ékszerek és tárgyak látszanak. Vajon hiteles Goode állítása?

A két videó, melyre Goode hivatkozott, több internetes vitát váltott ki. Az egyik videó a szarkofág felfedezésének dátumát 2008-ban adja meg, melyet Irán kurdisztáni régiójában találtak egy épület építése közben. A felfedezés leírásának fordítása a következő:

"A feltételezhetően elég megbízható forrásból kapott adatok azt mutatják, hogy a felvételen látható szarkofág és a benne lévő test egy ősi mágusé volt. Állítólag minden információt szóban kapott, amit még nem ellenőriztek. A felfedezés ideje 2008 tavasza. " (3)

Az egyik hozzászóló a vitafórumon talált egy orosz cikket, amely a Goode által bemutatott videón látható felfedezésről szólt. A cikkben becslés olvasható a szarkofág koráról:

"Irán területén (korábban Perzsia, még korábban Perunova Rus)... A fent említett leleteteket véletlenül találták meg egy ház építése közben. Az építők egy föld alatti mauzóleumot találtak, amely 10-12 ezer évvel ezelőtt épült, három szarkofággal (később helyesbítettek körülbelül 850 évre)" (4)

Az ősi mágus neve "Jaromir" volt, akiről azt mondták, hogy "biológiailag aktív" volt - azaz valamilyen alvó/sztázisos álapotban találták meg. Ősi kéziratokat és egy régi térképet is találtak Oroszországról a szarkofágban.

 


A megmaradt és/vagy alvó test közül az első ugyanakkor nem tűnik óriásnak, összehasonlítva a videóban látható emberi kézzel. A második videóban nehéz megbecsülni a lény valós méretét. A videóban felhasznált adatokról azt mondják, hogy megbízhatóak, és ha ez így van, akkor ez lenyűgöző bizonyíték arra, hogy az ősi sztázis kamra technológia létezik, amelyek képesek megőrizni a testet rendkívül hosszú ideig, mint ahogy Goode állította. Számos bizonyíték van óriások megmaradt csontvázára, melyek az egész világon megtalálhatók, valamint hivatkozások az Ószövetségben. Így lehetséges, hogy néhány óriást titkos sztázis kamrákba helyeztek a világtól elrejtve, ahogy Goode elmondta.

Azzal a kérdéssel kapcsolatban, hogy az óriások vagy más emberek miért engedték meg, hogy századokra vagy évezredekre mozdulatlanságba helyezzék őket, hogy napjainkban ébredjenek fel, Goode azt mondta, hogy a válasz a kozmikus energiákban lehet, melyekkel naprendszerünk egyre inkább találkozik. Ez az, amit állítása szerint a titkos űrprogramok szorosan nyomon követnek. Goode a legújabb Gaiam TV interjúban sok érdekes információt fed fel az ősi óriásokról, sztázis kamra technológiákról, valamint a titkos űrprogramokkal kapcsolatos izgalmas kérdésekről, amelyeket érdemes meghallgatni

(1) - http://www.gaiamtv.com/video/sleeping-giants
(2) - http://quod.lib.umich.edu/l/lincoln/lincoln2/1:6?rgn=
(3) - http://survincity.com/2012/08/iran-has-found-the-tomb
(4) - http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?78674

Exopolitics

A bejegyzés trackback címe:

https://altertuf.blog.hu/api/trackback/id/tr77694936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.