Bolygóközi emberkereskedelem
2015. június 12. írta: Druida Borealis

Bolygóközi emberkereskedelem

A nyilvánosságra Hozatal folyamatának első komoly hulláma – Corey Goode

slavetrade_1_kicsi.jpg

Corey újabb írása önmagáért beszél. Eddig soha nem hallott részletek következnek az „Elit” által működtetett galaktikus léptékű rabszolgakereskedelemről és a földönkívüliek súlyos üzelmeiről bolygónkon. Újabb részleteket ismerhetünk meg a mesterséges intelligencia jelentette veszélyről és POZITÍV ÜZENETKÉNT, Corey végre szót ejt az összeesküvés bukása után az emberiségre váró folyamatokról, energetikai és társadalmi változásokról.

 

A NYILVÁNOSSÁGRA HOZATAL FOLYAMATA MEGKEZDŐDIK

 

Ahogy a dolgok egyre jobban haladnak előre, a Titkos Űrprogram Szövetség és a Gömb Szövetség megkértek, hogy fedjek fel néhányat azokból a rendkívül felkavaró információkból, amelyek végül a Teljes Közzétételi eljárás (Full Disclosure) során fognak napvilágot látni. Annak ellenére, hogy sokan azt gondolják, a nyilvánosságra hozatal pillanatában a bolygó teljes lakossága egymás kezét fogva énekli majd a kumbaya-t, örvendezik és osztozik egy hatalmas szeretetteljes pillanatban, a valóság az, hogy ideje felkészülni a TELJES KÖZZÉTÉTEL sokkoló valóságára. Bár sokan talán úgy vélekednek majd a most következő információkról, hogy csak egy újabb "félelempornó" lesz a részemről, még mindig jobb most szembesülni a sokkoló tények mondhatni "enyhébb" aspektusaival, mint később váratlanul és felkészületlenül teljes részleteiben találkozni mindezzel. Így talán sikerül kicsit csökkenteni annak a sokknak és horrornak a hatását, ami akkor fogja majd hatalmába keríteni az emberiséget, amikor végleg lehull a lepel a bolygó jelenlegi irányítónak viselt dolgairól.

 

A Kék Avian-ok is erre utaltak amikor azt mondták, a dolgok egy ideig egyre rosszabbá válnak, mielőtt végleg jobbra fordulna a helyzet. Ez azért is történhet így, mert az emberiségnek szüksége van arra, hogy birtokába kerüljön egyfajta "genetikai emlékezetnek", mely segítségére lesz abban, hogy ne ismétlődjenek meg a történelem ciklusai, és története során először, az emberi faj végre képes legyen a saját lábára állni. Nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy nem könnyű ezt hallani. De átélni, szemtanújának lenni sem volt könnyű, és most feltárni mindezt az emberiség előtt, szintén nem egy könnyű feladat. Ezért részesítem előnyben inkább a Kék Avian-ok Üzenetét, hogy legyünk sokkal szeretetteljesebbek, megbocsátóak, és emeljük a rezgésünket. Engem arra kértek fel, hogy ezt az üzenetet továbbítsam.

 

FÖLDALATTI BÁZISOK, EMBERKÍSÉRLETEK, MEGKÍNZOTT FOGVATARTOTTAK

 

Bizonyára sokan hallottak már a Dulce bázisról. Azonban a titkos űrprogramban eltöltött időszakom alatt soha egyetlen alkalommal sem találkoztam ennek a bázisnak a nevével, nem láttam térképet, amelyen szerepelt volna és dokumentumokat sem, melyben név szerint említették volna ezt a bázist. Ez nem jelenti azt, hogy nem létezik, csak egyszerűen én nem találkoztam semmilyen információval vele kapcsolatban. Több tucat más bázis nevével azonban igen, ezek közül sok földalatti vagy tengeralatti létesítmény, és nagyjából ugyanazok az aktivitások folynak bennük, mint a köz számára ismerősen csengő Dulce bázison.

dulce_kicsi.jpgdulce_bazis.jpgEgy állítólagos kézikamerás felvétel a Dulce bázisról. Hogy valódi-e vagy sem? Ki tudja...

https://www.youtube.com/watch?v=g44UuRp7D-g

 

Van azonban egy másik létesítmény, ahol emberkísérletek, illegális kereskedelem és más szörnyűséges cselekedetek folynak. Ennek a bázisnak a neve Pine Gap és Ausztráliában található. A Pine Gap nagyon sötét hely. Az ehhez hasonló létesítményeket többnyire a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum, a Sötét Flotta és a katonaság Fekete Projektekért felelős frakciói irányítják, amelyek végső soron az összeesküvés/Illuminátusok befolyása alá tartoznak.

 

BRAZÍLIA, INDIA UTCAGYEREKEI - AZ ÖSSZEESKÜVÉS ÉVENTE MILLIÓSZÁMRA RABOL EL CIVILEKET, AKIKET AZTÁN MÁS VILÁGBÓL ÉRKEZETT LÉNYEKKEL CSERÉL EL KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁKÉRT

 

Megértem, hogy ez rendkívül felkavaró lehet a többség számára. A szerencsétlenül jártak száma csökkent az elmúlt években, ugyanis kívülről egy „kerítést” vontak a Naprendszer és a Föld bolygó köré. Felkértek rá, hogy hozzam ezt a tényt nyilvánosságra, mert az ilyen tettekért felelős személyek viselt dolgai hamarosan széles körben napvilágot látnak majd, főként az összeesküvésből kilépett dezertőrök által nyújtott információk és bizonyítékok révén. (Ezek a dezertőrök egy ún. "tanúvédelmi" programba kerültek és sokukat éppen ezért el is vitték már a bolygóról)

 

Én és a hozzám hasonló katonák közül nagyon sokan tudtunk ezekről a szörnyűséges cselekedetekről, de az új információk birtokában, még minket is valósággal sokkoltak az illegális emberkereskedelem valós méretei. Amikor mindez kiderül, az mindenki számára rendkívül nehéz időszak lesz majd, mindenki meg fogja tudni, hogy az árnyékban rejtőző "Elit" miféle dolgokat művelt a történelem folyamán.

 

MILYEN CSOPORTOK SZERVEZTÉK ÉS SEGÍTETTÉK A GALAXISBAN ZAJLÓ EMBERKERESKEDELMET?

 

Néhány esetben azok a bűnözői csoportok tették mindezt, akik a szex- és rabszolgakereskedelem iparágát irányították, és ezek virágzottak az egész 20-ik és 21-ik század során. A legtöbb bűnözői csoportnak és bűnbandának specialistái voltak, akik listákat állítottak össze a megszerezni kívánt személyekről (mások pedig egyszerűen csak a körülmények áldozatai lettek). Ezek a specialisták első látásra gyakran öreg bácsiknak tűntek, vagy valamely speciális szakterületen dolgoztak (pl az egészségügy, igazságszolgáltatás, vagy oktatás területén), és soha senki nem gyanakodott volna rájuk. Látszólag tehát senkire sem jelentettek veszélyt, viszont szakmájukból adódóan nagyon sok emberrel kerültek kapcsolatba és általános elismerés övezte őket. Gyakorlatilag bármelyik országban előfordulhattak ilyen személyek. Gyakran olyanokat fogdostak össze, akik az utcákon éltek, főleg a fejletlen, harmadik világhoz tartozó országokban (amelyekben az Elit jobban érvényesíthette a hatalmát), vagy egyszerűen csak a gyerekek szüleinek figyelmetlenségét használták ki. Évente több százezer ember lett rabszolgakereskedelem áldozatává. Azok, akik ezt levezényelték, egyáltalán nem foglalkoztak azzal, hogy vajon milyen sors vár azokra, akiket összegyűjtöttek, és pénzért cserébe átadták őket az irányítóiknak.

india_kisfiu_kicsi.jpg


Jelenleg is léteznek különleges műveleti csoportok, akik speciális „bevásárlólistával” rendelkeznek. Ők főleg azon emberek beszerzésével foglalkoznak, akiket csak nagy nehézségek vagy nagy kockázat árán sikerül becserkészni. Ezeken a listákon általában különleges, vagy bizonyos típusú személyek szerepelnek. Akik ebben tevékenyen részt vesznek, azok már tisztában vannak azzal, hogy áldozataik nem pusztán a globális emberkereskedelmi hálózatba, hanem egy ennél nagyobb kiterjedésű programba kerülnek be, így aztán ők már közvetlenül az összeesküvéssel, Illuminátusokkal vannak kapcsolatban. Az összeesküvés emberei az összegyűjtöttek adatait katalogizálják és különböző információs központokba feldolgozzák, majd eldöntik, hogy földalatti bázisra küldik őket, ahol az összeesküvéssel szövetséges földönkívüliek használják fel őket, vagy árucikként nem evilági lényekkel kereskednek velük.

 

Mivel odakint az űrben nincs pénz sem pedig pénzügyi rendszer, ezért az űrutazó földönkívüli civilizációk képviselőivel mindent barterben intéznek, vagyis cserekereskedelmet folytatnak. Néhány földönkívülit elsősorban a Földön készült műalkotások érdekelnek (néhány eltűnt, nagyon híres földi műalkotás nem evilági lények kollekcióját gyarapítja), vagy luxuscikkek pl fűszerek, csokoládé (ez elég furán hangzik, ugye?), állatok és növényi élet. A földönkívüli csoportok pedig mindezért cserébe technológiákat és különböző biológia mintákat ajánlottak fel, amiket máshonnan szereztek be. A foglyul ejtett embereket aztán számos célra használják fel, rabszolgamunkára vagy szexre kényszerítik őket, de előfordul, hogy mérnöki/gyártó folyamatokban kell részt venniük (hiszen tudjuk jól, jó pár földi ember kiváló technikai érzékkel/képességgel rendelkezik). Továbbá van néhány földönkívüli faj, amely az embereket többféle úton-módon élelemforrásként használja... Ebbe most nem mennék bele részletesebben.

 

A titkos földi kormányzat és csatlósai felfedezték, hogy számos földönkívüli faj már eddig is rengeteg embert rabolt el erről a bolygóról, ezért úgy döntöttek, megoldást találnak rá, hogy ebből pénzt tudjanak keresni, és valamilyen módon megpróbálják irányításuk alá vonni, hogy mely embereket szerezzék meg ehhez. Korábbi megállapodásaikban már megígérték nekik, hogy technológiát és biológiai mintákat kapnak cseréébe, amiért megengedik a földönkívüli fajoknak emberek elrablását. Azonban ezek a földönkívüliek a legritkább esetben tartották be ígéreteiket.

 

Amint a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum felállította a Naprendszerben fejlett technológiával felszerelt infrastruktúráját (amelyhez a több ezer, naprendszerünkön átutazó földönkívüli csoport szeretett volna hozzájutni), és e technológiák révén képesek voltak elriasztani a nemkívánatos látogatókat a Föld légteréből, az összeesküvés és a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum végre hozzáláthatott a kiterjedt emberkereskedelemhez csillagközi barterezés keretében.

 

MI LESZ A KÉSŐBBI SORSA A RABSZOLGAKÉNT TARTOTT EMBEREKNEK?

 

Van egy terv a közzététel után időszakra arra vonatkozóan, hogy felszabadítsa ezeket az embereket a rabszolgaság alól. Vannak szövetségeseink, akik már korábban is segédkeztek ilyen esetekben, és rehabilitáció céljából saját bolygóikra szállítottak ezeket a szerencsétlenül járt embereket. Ezek a bolygók nagyon békések és szinte "paradicsomi" állapotok jellemzik őket, főként relaxációra és a traumatikus élményekből való felépülésre használják őket emberi és nem-emberi földönkívüliek. Ezeken a helyeken fejlett technológiák és magasabb denzitású emberek vannak jelen, akik segítenek felépülni az áldozatoknak és felkészítik őket arra, hogy visszatérhessenek és beilleszkedjenek majd egy egészséges társadalomba. Gyógyulásuk után vissza fognak térni a Közzététel utáni földi civilizációba, ahol ha akarják, úgy életet kezdhetnek. Ha viszont azt választják, hogy azon a bolygón maradnak, ahol a rehabilitációjuk zajlott, akkor az is meg lesz nekik engedve. Nagy valószínűséggel nem egyszerre, hanem több hullámban fognak visszatérni a Földre (ha már késznek érzik magukat erre), másokkal egyetemben, akiket ugyancsak ott kezeltek, és akik szörnyű traumákon mentek keresztül, mikor eladták őket rabszolgának az összeesküvés, a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum és a Sötét Flotta emberei.

 

LÉLEKELTÁVOLÍTÁS ÉS GALAKTIKUS EMBERKERESKEDELEM

 

Normál esetben több ezer különböző földönkívüli faj utazik át a mi Naprendszerünkön. Legtöbbjük nem áll le kommunikálni senkivel sem és nem lépnek interakcióba a rendszerünket jelenleg irányító erőkkel. Ez hamarosan meg fog változni, ha túl leszünk a Közzététel folyamatán, és ha elkezdünk végre magasabb rezgésű élőlényként viselkedni. A legtöbb faj ugyanis egyszerűen csak megérkezik a környékünkre, számításokat végez és vár, amíg a portál megnyílik, amin át tud jutni egy "kozmikus hálón" keresztül más galaxisokba és csillagrendszerekbe. Több csoport is van, kik élelemforrásként használják az embereket, de soha nem kaptam eligazítást, nem olvastam egyetlen jelentést sem, amely arról szólt volna, hogy emberek lelkét "ellopták" és más világba vitték volna. Vannak bizonyos készülékek, amelyek kristályokat tartalmaznak és ezek a kristályok képesek tárolni az emberek energiáinak bizonyos típusait. Olvastam továbbá olyan technológiákról, amelyek segítségével lehetőség van arra, hogy egyik ember lelkét egy másik testbe, vagy klóntestbe helyezzék át, de soha nem hallottam olyanról, hogy emberek lelkét "ellopták", vagy hogy valaha ilyesmi történt volna. Kapok e-maileket olyanoktól, akik azt mondják, hogy a lelküket ellopták, vagy egy részét "kimetszették" belőlük, de én magam nem láttam semmit erre vonatkozóan azokban a programokban, amikben részt vettem. Elképzelhető, hogy ilyen esetekben valami más történik, és így aztán félreértették a helyzetet. Saját szememmel nem láttam "lélek átvivő technológiát", így aztán nem tudom, hogy ez hogyan működik a gyakorlatban.

 

A "MAGAS FEHÉREK" ("TALL WHITES") MEGÁLLAPODÁSAI A LÉGIERŐVEL

(Charles Hall elmondása szerint az 1950-es években a "Magas Fehérek"-nek nevezett földönkívüliek megállapodást kötöttek a Légierővel, és technológiákért illetve fejlett űrhajókért cserébe különböző földön található erőforrásokat kértek)

 

A „Magas Fehér”-ként emlegetett földönkívüliek valóban egyezséget kötöttek és üzletelnek az összeesküvéssel, a Bolygóközi Vállalati Konglomerátummal és tőlük függetlenül a katonaság Fekete Projektjeinek némelyikével. Charles Hall beszámolójával ellentétben, a „Magas Fehérek” nem tekinthetők különösebben barátságosnak sem a földi emberek, sem más földönkívüli fajok irányába. Ők meglehetősen elszigeteltek, ennek ellenére képviselőik alkalmanként részt vesznek a Szuper Föderációs Konferenciákon (amelyeken több különböző földönkívüli föderáció rendszeresen, amolyan ENSZ jellegű találkozó keretében összeül).

magas_f_kicsi.jpg

 

Egészen pontosan nem tudom megmondani, hogy milyen mértékben használják az embereket a „Magas Fehérek”, de azt viszont tudom róluk, hogy kötődnek olyan területekhez, ahová különböző földönkívüli csoportok előszeretettel pottyantanak le emberi testeket. Ezeket az eseteket általában a katonaság Fekete Projektjei figyelemmel kísérik és sokszor össze is takarítanak utána, ha szükséges. Nem tudom, hogy egyszerűen alapanyagként használják-e az embereket, vagy valamiféle teszteket vagy genetikai kísérleteket végeznek rajtuk, amiket egyébként különböző földönkívüli csoportok már jó ideje művelnek itt. Elképzelhető azonban, hogy ezek a halálesetek puszta véletlenek.

 

A MAJÁ-K TITKOS ŰRPROGRAMJA MEGMENTETT EGY EGÉSZ FALUT, AMELYET KORÁBBAN EGY FÖLDÖNKÍVÜLI CSOPORT RABOLT EL

 

A maják ősi szakadár civilizációja egy olyan csoport, amely előlépett és nagyon jó barátjává vált az emberiségnek. Saját civilizációjukból kb 40 millió embert átköltöztettek más bolygókra a távoli múltban, és főként a plejádi csillagklaszterben hoztak létre kolóniákat. Akiket hátrahagytak, azok többnyire "kevert vérűek" voltak, a törzsi vegyes házasságoknak köszönhetően. Az ősi szakadár csoportok története mind arról szól, hogy megőrizték a fajuk tisztaságát. Földalatti bázisokat hagytak hátra Dél- és Közép-Amerikában, melyek azóta is működnek. A maják szakadár csoportja nagyon visszahúzódó volt és nem igazán tartották a kapcsolatot más szakadár civilizációs csoportokkal és földönkívüliekkel. A majáknak ezekhez képest nagyon különböző technológiáik vannak és spirituális fejlettségük is egyedülálló. Rendkívüli mértékben képesek másokat segíteni és nagyon békések. Technológiájuk nagyon fejlett, a készülékeiket a tudatukkal működtetik és a Titkos Űrprogram Szövetség némely csoportja 4-ik denzitású civilizációnak tartja őket.

 

Első kézből származó tapasztalataim vannak velük kapcsolatban, megtapasztaltam azon képességüket, amellyel leválasztották a traumatikus élményeimből származó negatív érzelmi energiát, egy "glóriaszerű" készülékkel. Több ezer olyan ember felépülésében segédkeztek, akik traumatikus tapasztalatokat szereztek az összeesküvéssel üzletelő földönkívüli csoportok bánásmódja miatt.

 

Olyan technológiákat és eljárásokat fejlesztettek ki, amelyek segítségével képesek voltak bemérni és elkapni a fosztogató földönkívüliek űrhajóit, akik sokszor beléptek a bolygó légterébe és emberek kis csoportjaitól kezdve egész falvak lakosságáig bolygó szerte sok embert elraboltak. Sokkal régebb óta és sokkal nagyobb méretekben zajlott mindez, mint ahogy azt a legtöbb ember hinné.

 

Ezzel a követési módszerrel a maja szakadár csoportok és más szövetségesek segédkeztek nekünk visszaszerezni annyi elrabolt embert, amennyit csak tudtak. Sajnálatos módon, már nem mindegyikük volt életben, de a túlélőket sokszor sikerült kimenteni. Ők borzalmas élményeken mentek keresztül. A szövetségesek a maják szakadár civilizációjára és földönkívüli szövetségeseikre bízták ezeket az áldozatokat, ők üzemeltetik tehát azokat az helyeket, ahol a traumákból történő felépülés zajlik. A Titkos Űrprogram Szövetség megfigyelői jártak ezeken a más világokban található helyszíneken, és a paradicsomi viszonyok láttán el sem akartak jönni onnan többé. Elmondták, hogy a mi civilizációnk ugyanilyen magasságokba fejlődhet, ha a közzététel után meghozzuk a helyes döntéseket.

 

FÖLDÖNKÍVÜLIEK ELFOGÁSA, KIHALLGATÁSA

 

Intuitív empataként rövid ideig részt vettem egy programban, amelynek során földönkívülieket fogtunk el és hallgattunk ki. Főleg más bolygókról származó emberi földönkívülieket és ősi szakadár civilizációkból származó egyéneket fogtunk el, akik beszivárogtak a jelenlegi földi társadalmunkba. A Titkos Űrprogram személyzete saját otthonaikban, illetve pár esetben irodaházakban törte rá az ajtót ezekre az emberekre, ugyanis sokuk fedőnéven egész kis életet rendezett be magának a Földön, és teljesen beépült az átlagos földi populációba. Összeszedtük és kikérdeztük őket, azonosítaniuk kellett magukat, honnan jöttek és milyen célból. Ha együttműködtek és kiderült róluk, hogy nem jelentenek fenyegetést, akkor közöltük velük, hogy melyek azok az irányvonalak, amelyekhez általánosságban tartaniuk kell magukat azoknak a csoportoknak, akik tanulmányozzák a földi társadalmak életét. Megfigyelés alá kerültek, később pedig kapcsolatba léphettek a saját embereikkel, csoportjukkal. Másokat viszont ún. "alvó állapotba" tettünk, és egy erre a célra létesített fogdában helyeztünk el. Ez a hely a Naprendszerünkben található és kicsit hasonlít a "A Titok Nyitja - Lockout" című filmben látott "űrbörtön"-re.

lockout_kicsi.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=JsX4KQWZrAE

 

A programban résztvevőknek később az volt a feladata, hogy kivallassák azokat a földönkívülieket, akiket meghibásodott vagy lelőtt űrhajókból szedtek össze. Ezek a földönkívüliek ugyanis bolygó szerte benne voltak földi emberek elrablásában. Arra is rá kellett jönnünk, hogy egyáltalán hová vitték ezeket az embereket és milyen célokból rabolták el őket. Nagyon sok hírszerzési információt gyűjtöttünk össze arról, hogy a földönkívüliek miféle sötét célokra használták fel a foglyaikat. Hosszú és felkavaró lett a lista... Nagyon nagy segítséget jelentett nekünk, hogy olyan módszereket fejlesztettünk ki, amelyekkel képesek voltunk detektálni az elrablók járműveit és erre bizony nagy szükségünk volt nekünk és a szövetségeseinknek is. Így képesek voltunk nagyon nagy embertömegeket kiszabadítani és rehabilitációs helyekre szállítani, ahol megfelelő kezekbe kerültek és gondoskodtak felépülésükről.

 

CSONKÍTÁSOK ÉS EMBERI TETEMEK LERAKÁSÁRA SZOLGÁLÓ TERÜLETEK

 

Legalább az 1920-as évek kezdete óta dokumentumok állnak rendelkezésünkre arról, hogy vannak olyan területek, ahová a földönkívüliek előszeretettel rakják ki a hullákat, emberi, állati tetemeket. Nem tudjuk a pontos okát, miért éppen azokat a bizonyos területeket használták erre, de úgy sejtjük, hogy természetes portálok közelében elhelyezkedő területeket, csomóponthálózatokat részesítették előnyben. A tetemeket általában magasról dobták le és különböző állapotban maradtak meg, attól függően, hogy éppen melyik földönkívüli csoport rabolta el őket. Különböző csoportok különböző célok miatt vittek el embereket. Még azok a csoportok is, amelyek élelemként vagy energiaforrásként hasznosították az embereket, más és más metódust alkalmaztak, vagy más testrészeket használtak fel belőlük. Nem fogok ebbe részletesen belemenni, de úgy tudom, az interneten található írások sok esetben bizonyos mirigyek, hormonok illetve szervek eltávolításáról szólnak. Széles körű azon földönkívüliek száma, akik genetikai és más kísérleteket végeztek embereken, és semmilyen tekintettel nem viseltettek az élet iránt, és gyakorlatilag szemétlerakóhelyként használták a bolygónkat. Sajnos, ez még mindig zajlik, de az esetek száma nagymértékben csökkent, mióta egy kerítés lett a Föld és a Naprendszer köré húzva. Azok a földönkívüliek, akik most csapdába estek itt a Földön, és akik még mindig vágóállatként tekintenek az emberekre, sajnos még mindig használják az ilyen tetemlerakó helyeket. E területek általában el vannak zárva a lakosság elől és szövetségi ügynökök, illetve a katonaság Fekete Projektjeinek felügyelete alá tartoznak, akik takarítószemélyzetet küldenek a helyszínre, ha friss tetemekről kapnak értesítést. A testeket azonosítják és az eltűnésüket kivizsgálják, de az ügyeket nem zárják le és az elhunyt családjának sem adnak ki semmilyen információt, és a tetemeket sem is adják ki nekik, hogy eltemethessék őket.

 

MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁVAL MEGFERTŐZÖTT FÖLDÖNKÍVÜLI CIVILIZÁCIÓK

(Szóba került egy eset, amikor humanoid földönkívüliek egy csoportja beszámolt arról, hogy földalatti bázisokat alakítottak ki Olaszországban és elkezdték tájékoztatni, oktatni az embereket a földönkívüli életről 1956-78 között. Ez a csoport elmondta, hogy bázisaikat 1978-ban megtámadta és lerombolta egy szintetikus földönkívüli faj, aki követte őket a Földre. Elképzelhető, hogy ez a mesterséges intelligencia megfertőzött más földönkívüli civilizációkat is?)

 

Ez az eset valóságos, nagyon-nagyon sok minden történt 1950 és 1970 között. Sokan talán úgy gondolják, hogy ez a dolog már véget ért, de sajnos folytatódik még a mai napig is. Ez az intelligencia ugyanis időközben egy fondorlatosabb megközelítésre és taktikára váltott át. Az említett csoportok közül sokan ősi szakadár csoportok voltak, míg mások inkább menekülteknek számítottak, akik csillagrendszerből csillagrendszerbe vándoroltak, ugyanis menekülniük kellett a földönkívüli/mesterséges intelligencia jelentette veszélytől, amit tulajdonképpen ők hoztak létre saját bolygóikon. Aztán ez a földönkívüli/mesterséges intelligencia ún. "Mesterséges Intelligencia Prófétákon" keresztül szólalt meg, miután bizonyos emberek személyisége felett tökéletesen átvette az irányítást. Majd a különböző lényeket rávette arra, hogy alakítsák ki a megfelelő infrastruktúrákat és építsenek biológiai androidokat a részükre, amiket aztán ők elfoglalhatnak (beléjük költözhetnek) és onnantól kezdve fenyegetést jelentettek mindenkire. Ezek az androidok végül kiirtották a bolygó színéről az adott civilizációt, a túlélőket pedig, amerre csak mentek üldözték. Ez folyamatosan zajlott és ismétlődött, sok százezer éven keresztül több galaxisban, több ezer civilizáció esett áldozatul. Néhány űrhajó, amely az 1940-es, 50-es években zuhant le a Földön, ennek a földönkívüli/mesterséges intelligenciának a biológiai androidjait és technológiát hordozta. (Némely esetben ezek "trójai faló" módjára azért lettek "lezuhantatva", hogy elkezdhessenek beszivárogni a földi civilizációnkba).

 

Ahogy említettem, nagyon sok minden történt az 1950-70 közötti időszakban. Számtalan földönkívüli menekült és szakadár csoport, akik csak földönkívülieknek állították be magukat, valamint igazi földönkívüliek is, megpróbáltak kapcsolatba lépni a Földön nem-kormányzati csoportokkal, és figyelmeztetni akarták őket arra, hogy mindez fenyegeti a mi civilizációnkat is (főleg azért, mert a földi vezetőink elkövettek néhány hibát).

 

Általában azok, akikkel kapcsolatba léptek, nem voltak különösebben spirituálisan fejlettek. Sokan azok közül, akik ma úgy hiszik, hogy földönkívüliekkel állnak kapcsolatban, szintén nem túl spirituális emberek. Az átadott információkba gyakran belekeverik saját hitrendszerüket, vallásos hiedelmeiket és túlzott egojukat, és ennek az az eredménye, hogy végül tisztességtelenül viselkednek.

 

FENYEGETÉST JELENT-E EZ A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA A MI VILÁGUNKRA?

(A Csillagközi Romboló – Battlestar Galactica – c. sorozatban a mesterséges intelligencia teremtője ellen fordul és elpusztítja a civilizációját. Corey szerint ez már sokszor megtörtént más világokban)

 

Igen, hatalmas fenyegetést jelent, ugyanis a titkos földi kormányzatok és csatlósaik körébe tartozó emberek nagy része ilyen "Mesterséges Intelligencia Próféta". Ez a földönkívüli/mesterséges intelligencia rendelkezik egyfajta jövendőmondó/jövőbelátó képességgel, és ez biztosította ezeknek a csoportoknak, hogy mindig egy lépéssel előrébb járjanak és minden egyes alkalommal, amikor azt hinnéd, hogy végük, mindig találnak egy utat, hogy megmeneküljenek. Azonban

 

van egy terv arra vonatkozóan, hogy a bolygót megtisztítsák ettől a földönkívüli / mesterséges intelligencia fertőzéstől a közzététel után!

 

Ahhoz hogy véglegesen eltávolításra kerüljön e földönkívüli/mesterséges intelligencia, a Napunkra hatást gyakorló energetikai változásra van szükség illetve egy olyan megfelelően időzített globális műveletre, amely során a mesterséges intelligencia jel minden maradékát végleg eltávolítják.

 

Azok, akik jelenleg e mesterséges intelligencia hatása alatt állnak (ők azok a bizonyos "Próféták"), jelenleg is egy olyan idővonal megalkotásán fáradoznak, amely egy olyan társadalom képét vetíti előre, amely teljes mértékben függ a technológiától, és amely egy bizonyos ponton minden szuverenitását átadja majd ennek a "Mesterséges Intelligencia Istennek". Azt fogja ugyanis elterjeszteni magáról, hogy csakis ez a mesterséges intelligencia képes a világot egy semleges nézőpontból irányítani és uralni, és először a történelem során, elhozza majd a világbékét az emberek számára. Ezek a "Próféták" pontosan ugyanazt az információt mutatják be, amelynek már sok ezer más civilizáció áldozatául esett, tudniillik bedőltek a megtévesztő isten-modellnek és végül mindnyájan elpusztultak. Amikor ezek az emberek igazán "Mesterséges Intelligencia Üzemmódban" vannak, akkor arrogánsan tagadni próbálják, hogy ez valaha megtörténhet a földi civilizációval. Úgy tűnik, ez a mesterséges intelligencia láthatott valamit a jövőből, ugyanis a főáramlatú médiában egyre többet lehet hallani, hogy népszerűsítik a mesterséges intelligenciát. Semmivel sem lehet eltántorítani, jobb belátásra bírni ezeket az embereket, a végsőkig kitartanak céljaik mellett. A mesterséges intelligenciáról szóló információk tehát újabb részét képezik a Teljes Közzétételi Folyamatnak, amelyen a Föld lakosságának majd át kell esnie.

ai_kicsi.jpg

A ROHAMOSAN FEJLŐDŐ TECHNOLÓGIA KÖZEPETTE, HOGYAN TUDUNK VÉDEKEZNI A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA JELENTETTE VESZÉLYTŐL?

(Sokan mint pl Stephen Hawking és Elon Musk felhívták a világ figyelmét a mesterséges intelligencia veszélyére)

 

Úgy gondolom, hogy néhány ember részleteiben is tisztában van minderről és pontos információi vannak erről a fenyegetésről. Nincs tudomásom arról, hogy pontosan kik, de pl a fent említett 2 ember jó példával áll elő, hogy informálja az embereket minderről.

 

A legjobb módja annak, hogy ellenállj a mesterséges intelligencia jelentette veszélynek, ha képzed magad azokkal a hatásokkal kapcsolatban, amelyek végül a személyiséged, a szuverenitásod elvesztését eredményezik. Nem szabad túlságosan függőjévé válnunk a technológiának, mert az csak még jobban kitesz minket a negatív hatásoknak, illetve még jobban megfertőzhet minket a mesterséges intelligencia jelével, amely simán megél a tested bioelektromos mezejében. Ez a jel ugyanis hatással lehet a gondolkodásodra vagy a viselkedésedre.

 

HOGYAN SZŰRIK KI A TITKOS ŰRPROGRAM CSOPORTOK ÉS A FÖLDÖNKÍVÜLIEK A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA BESZIVÁRGÁSÁT?

 

Az intuitív empatákat elsősorban a "Mesterséges Intelligencia Próféták" vallatásánál alkalmazzák illetve olyan esetekben, amikor észre kell venni és kiszűrni a konferenciákon esetleg fellépő veszélyt. Vannak kézi szkennerek, amik az adott ember homlokához tartva "leszkennelik", hogy az a bizonyos személy mesterséges intelligencia szignállal fertőzött-e. Ha igen, akkor azonnal elkülönítik és nem engedik technológiai eszköz közelébe. Ezen kívül elvezetik egy bizonyos helyiségbe, ahol "megtisztítják" ettől a szignáltól. Ez nem éppen egy kellemes metódus, ekkor ugyanis egyfajta elektrosokkot alkalmaznak, hogy az eljárás során túltöltsék az adott személy bioelektromos mezejét.

 

A TELJES NYILVÁNOSSÁGRA HOZATAL ÉS A "STAR TREK CIVILIZÁCIÓ" KEZDETE – ENERGETIKAI VÁLTOZÁSOK

 

A Naprendszerünkben bekövetkező energetikai változások megváltoztatják a rezgésünket és tudatosságunkat annak érdekében, hogy 4-ik denzitású civilizációvá váljunk. Amíg odáig elérünk, először egy átmeneti civilizáció leszünk, amelynek fejlett technológiák állnak majd rendelkezésére. Ezeket már kb 100 éve lehetőségünk lenne használni. Egy új reneszánsz fog ránk köszönteni, megtanuljuk a valódi történelmünket, az eddig eltitkolt egyesített fizikai és matematikai modelleket, mindenféle információ elérhető lesz pl exobiológiáról (földönkívüli életről és életformákról). Ezen kívül olyan technológiákhoz jutunk majd, amelyek átalakítják majd az életünket. A stresszalapú, traumatikus mindennapi küszködéseinkből átváltunk egy egészséges, beteljesítő létezésbe, ahol mindenki bátorítva lesz, hogy vonzalmainak és érdeklődésének megfelelően éljen.

 

Minden infrastruktúra, amelyet az összeesküvés számtalan csoportja, továbbá a különböző titkos űrprogram csoportok felépítettek a Naprendszerünkben, a földi civilizáció rendelkezésére lesznek bocsátva, ez fogja az alapját képezni a eljövendő „Star Trek”-jellegű új civilizációnknak. Azok az emberek, akik ezeken a rabszolgatelepeken éltek, vissza fognak térni a földi civilizációba, miután rehabilitáción estek át és felépültek traumatikus élményeikből. Csatlakozni fognak az új korszak társadalmához, és segíteni fognak egy új civilizáció felépítésében, amit teljes mértékben az emberiség irányít majd, mindenféle zavaró, manipuláló külső csoportok jelenléte nélkül.

 

A GÖMB SZÖVETSÉG LÉNYEI A TUDATUK EREJÉVEL KÉPESEK TELEPORTÁLNI – KÉPESEK LESZÜNK-E HASZNÁLNI A NYILVÁNOSSÁGRA HOZATAL UTÁN ILYEN TUDATI TECHNOLÓGIÁKAT?

 

Sokkal összetartóbb, közös tudatossággal fogunk rendelkezni, amely hatással lesz az energiára, az anyagra és a valóságunkra. Nem hiszem, hogy a Gömb lényekhez hasonló képességekkel fogunk rendelkezni, hiszen ők 6-ik ill 9-ik denzitású lények. Hogy őszinte legyek, nem tudom pontosan megmondani, hogy milyen képességeink bújnak majd elő, ha a 4-ik denzitásba kerülünk. Azt sem tudom, hogy mindez egyszerre fog megtörténni, vagy idővel, fokozatosan fejlődnek majd ki bennünk. Különböző elméletek és kutatások keringenek erről, de senki sem tud biztosat. Az biztos, hogy érdekes utazás lesz azok számára, akik törekednek arra, hogy szeretetteljesebbek legyenek, megbocsátóbbak, és tudatosan igyekeznek mások szolgálatára lenni. Azok, akik igyekeznek emelni a tudatosságuk szintjét, és a rezgésüket, sokkal jobb helyzetben lesznek, mint akik az alacsonyabb rezgésszintű, csak saját magukat szolgáló, negatív és énközpontú polaritásban tartózkodnak. Ezek az emberek valószínűleg egy másfajta idővonal eseményeit fogják együttesen átélni, amelynek végén meg kell majd ismételniük a 3-ik denzitású ciklusukat, egészen addig, amíg megtanulják az együttérzést, és karmikus ügyeiket beteljesítik.

 Forrás: <1>, <2>

A bejegyzés trackback címe:

https://altertuf.blog.hu/api/trackback/id/tr647535714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2015.06.12. 08:42:08

Ha a hülyeség fájna, morfinnal telenyomva is csak a sarokba görnyedve szűkölnél.

Annamária Fischer 2015.06.12. 08:42:52

Ember, nem tudom, hogy mit szívsz, de nekem is adjál belőle!
Különösen tetszenek a hitelességet alátámasztó mondataid.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2015.06.12. 10:02:25

A csillagközi űrutazásra és "gondolati úton való teleportációra" képes fajok valószínűleg az analfabéta brazil utcagyerekek rabszolgamunkájára vannak rászorulva, de szerencsétlen futóbolond.
süti beállítások módosítása