Tényleg csontvázat találtak a Marson?
2015. július 23. írta: Druida Borealis

Tényleg csontvázat találtak a Marson?

Különös, csontvázra emlékeztető képződményre figyeltek fel a Marsról készült fotón az összeesküvés-elméletek rajongói. Szerintük az új lelet bizonyíthatja, hogy egykor valóban éltek a Marson élőlények, ezzel alátámasztva a „kicsi zöld marslakó” sztereotípiáját - írja a Mirror.

A Nasa Curiosity Mars-járója által készített fényképen a – neve alapján a téma felé igencsak elkötelezett – „Martian Archaeology” (Marsi Régészet) nevű YouTube-felhasználó vette észre a különös fehér alakot, majd azon nyomban fel is töltötte a nagyított képet a videómegosztóra. A fotó alapján valóban úgy tűnik, mintha egy aprócska humanoid csontváz feküdne a marsi homokban.Jeffery Pritchett UFO-hívő író szerint is egy teremtmény megkövesedett maradványairól van szó. „Nehéz megmondani, hogy eredeti állapotában milyen volt, de a maradványai egy része ott van egy kicsit távolabb, a fénykép alsó részén.”

A Nasa nem fűzött megjegyzést a szokatlan formákhoz, de Ellen Stofan, az űrkutatási szervezet vezető tudósa szerint az idegenek felfedezésének küszöbén állunk. „Szerintem egy évtizeden belül lesz olyan nyomunk, amely erőteljesen utal a földön kívüli élet létezésére, és 20-30 éven belül megkérdőjelezhetetlen bizonyítékot is kapunk.

Eközben Stephen Hawking is bejelentette, hogy 100 millió dollárt fordítanak majd az idegen élet keresésére. Egy londoni konferencián ezt mondta: „Úgy hisszük, hogy az élet magától alakult ki a Földön. Egy végtelen univerzumban tehát máshol is elő kell fordulnia.”

 

Forrás: <1>

A bejegyzés trackback címe:

https://altertuf.blog.hu/api/trackback/id/tr417647534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása