Idegen, ősi civilizáció időkapszulája őrzi a Földet?
2016. július 15. írta: Druida Borealis

Idegen, ősi civilizáció időkapszulája őrzi a Földet?

A Fekete lovag

"1928-ban a Dél-kínai-tengeren harminc másodpercenként kisugároztak három rádiójelet. Eindhovenben (Hollandia) Van der Pol vette a visszavert hullámokat. Ám azok egytől harminc másodpercig tartó késést szenvedtek. Ez utóbbi érték azt jelenti, mintha a kisugárzott rádiójel nagyjából 9 millió km-t tett volna meg (ez nagyjából 12-szeres Föld–Hold távolságnak felel meg). A rádiózás az 1920-as években kezdődött, (földi) űrhajózás akkoriban még nem létezett, tehát nem volt semmilyen űreszköz, amiről visszaverődhettek volna a jelek, vagy ami vette volna és visszasugározta volna a jeleket. Logikus magyarázat volt, hogy a kisugárzott jeleket valamilyen mesterséges eszköz felfogta és késleltetve visszasugározta.

Abban az időben az eltéréseket az ionoszféra lüktetésével magyarázták, illetve mágneses zavarokkal. A rezgések csúcspontjai és a frekvenciájuk nem változott, csupán a visszhangok között eltelt idő.
Az 1970-es évekig, Duncan Lunan, skót csillagászt megelőzően, senki sem vizsgálta ezt a jelenséget. Ő koordináta-rendszert vett alapul a jelenség grafikus megjelenítése végett, a függőleges tengelyen ábrázolta a kisugárzott jelek impulzusait, míg a vízszintesen a késleltetés idejét. Az eredmény pedig? Az ökörhajcsár csillagkép 13.000 ezer évvel ezelőtti képe!

Az ökörhajcsár (Bootes) csillagkép.
Az epszilon jelű csillagpáros a kép közepétől balra lefelé található.

Ám ez még nem minden. Üzenet is rejtőzött a gráf pontjaiba dolgozva. Lunan képes volt egyszerű angolra lefordítani a késleltetett visszhangokba csomagolt értelmet, bizonyítván, a késleltetett rádió-visszhangok egy magasan fejlett intelligencia céltudatos beavatkozásának eredményei nyomán keletkeztek, eredetük nem magyarázható természetes jelenségekkel.

Az üzenet megfejtése Lunan szerint:

- innen indulj
- az otthonunk az Epsilon Bootes
- amely egy kettős csillag
- a hatodik bolygóján élünk a hét közül, ellenőrizd; a hatodikon a hét közül, kifelé számolva a naptól
- mely a kettő közül a nagyobb
- a hatodik bolygónknak egy holdja van
- a negyedik bolygónknak három
- az első és a harmadik bolygónknak egy-egy
- a szondánk a holdatok körül kering
- a helyzetét az Arcturus alapján frissíti

Duncan Lunan professzor által elkészített ábra a késleltetett rádióvisszhangok kibocsátási
és késleltetési idejének grafikus ábrázolása nyomán

 

Következtetések:

1. Duncan Lunan fantáziadús tudós, vagy ötletes szélhámos
2. Lunan professzor félreértelmezte a kapott grafikont, a magyarázata pedig pusztán elméleti jellegű
3. Az Arcturus irányában fejlett civilizáció él, űrszondát küldtek a Föld felé 13.000 évvel ezelőtt, a rádiójeleink keltették életre, amikor az emberiség elérte azt a fejlettségi szintet, hogy képes volt ilyen sugarak kibocsátására. Mindezek eredményeként párbeszéd jött létre, és talán sokkal több információt kaptunk, mint amennyit eddig sikerült értelmezni belőle.

Duncan Lunan


A British Interplanetary Society és néhány USA-ban megjelenő magazin leközölte Lunan tanulmányát, a tudósok azonban nem foglalkoztak vele, fanyalogva tették félre, semmiféle további vizsgálatot nem folytattak.
Lehetséges lenne, hogy egy idegen civilizáció késleltetett rádió-visszhangokkal üzen? A bizonyossághoz fel kellene keresni űrhajókkal a Fekete Lovagot. Talán már fel is keresték, hiszen aránylag közeli NASA fotókkal rendelkezünk róla, ám a hallgatás mély és sötét.

1954-ben az amerikai légierő egy ismeretlen műholdat észlelt Föld körüli pályán. Azonban ekkoriban még nem volt egyetlen ember által készített műhold vagy ahhoz hasonló szerkezet az űrben. A csak Fekete lovagként emlegetett ősi szerkezetről azóta rengeteg legenda és információ kering.

A műholdas magyarázat először 1954-ben jelent meg a St. Louis Post Dispatch és a San Francisco Examiner észak-amerikai újságokban, Donald Keyhoe UFO-kutató írásai alapján. Az írásokban az amerikai légierőre hivatkoznak, ami állítólag két műholdat fedezett fel a Föld körül (akkoriban még nem volt ember alkotta műhold a Föld körül).

Donald Keyhoe

1959-ben és 1960-ban felbocsátották az amerikai Discoverer műholdakat. Ennek kapcsán Dudley Sharp, az amerikai légierő titkára azt nyilatkozta, hogy a rejtélyes tárgy valószínűleg a Discoverer–8 műhold második fokozata. Egy ugyanolyan méretű és pályájú iker-műholdat követtek a földi katonai radarok. Később a hírt megerősítették, a TIME magazin is leközölte, de a hír nem került a címlapokra. Az újságok megadták a műhold pályaadatait is: 79 fok inklináció, földtávol 1728 km, földközel 216 km, keringési idő 104,5 perc.

Különböző megfigyelést és monitorozást végző szervezetek adatai alapján a Fekete lovag 50 éve sugároz különféle ezidáig megfejtetlen jeleket Földünk irányába. Még soha senkinek sem sikerült dekódolnia a jelet, és nem is mindenki képes fogni ezeket a jeleket, mert speciális frekvencián lehet hallani őket. vannak szóbeszédek arról, hogy a NASA és az amerikai kormány már évtizedekkel ezelőtt feldolgozta, és sikeresen dekódolta a jelet, de nem hozta nyilvánosságra, hogy mi is a pontos üzenet.


A két nagyhatalom, az USA és Oroszország, már évtizedek óta érdeklődik - amióta csak felbukkant az 50-es években az emberiség számára a műhold - aziránt, hogy pontosan mi lehet ez, és kik, vagy mik építették. A kezdeti érdeklődés teljesen érthető volt. Mindkét nagyhatalom a másik kezét sejtette a dolgok mögött. Amikor aztán kiderült, hogy a szerkezet nem Amerikai és nem is Orosz, a rejtély csak tetéződött. Mindkét kormány meg akarta kaparintani magának a Fekete lovagot, mert tudták, hogy olyan technológiára tehetnek szert általa, mely hatalmas katonai fölényhez juttathatja őket.

Az 1920-as évektől kezdve egyre erősödő jelsorozatot mértek a műhold felől. Az 1927-es esztendőben ez a jelsorozat nagyon felerősödött, majd a következő évben majdnem elhallgatott, azóta is fogni a jelet ugyan, de más jellegű a jel, és sokkal erőtlenebb. Sokan úgy gondolják, hogy 1927-ben a jel azért volt ennyire erőteljes, mert a műhold megpróbálta magára vonni a figyelmet, megpróbált kapcsolatba lépni a Földdel. Ez volt a második kapcsolatfelvétele, az elsőt még Tesla idején észlelte maga Tesla, és az utána következő észlelők.

A hírhedt feltaláló, Nikola Tesla volt az első, aki fogta a Fekete lovag jeleit még 1899-ben, miután kiépítette magasfeszültségű rádiókészülékét Colorado Springsben.Tesla meg volt róla győződve, hogy egy idegen objektumból jön a jel, mert tudta, hogy a világ egyetlen kormánya sem tartott még ott, hogy ilyen eszközöket akkoriban az űrbe juttassanak. A Time magazin is beszámolt róla.A Fekete lovagot övező rejtély akkorára duzzadt, hogy maga a Time magazin is beszámolt róla 1960 márciusi lapszámában. A médiába ekkor gyűrűzött be igazán a 13.000 éves műholdat övező mizéria. Senki sem tudott róla semmit, mégis az egész világ erről beszélt. Kormányszintű összeesküvések születtek, melyeknek hol több hol kevesebb igazságalapja volt.

Nicola Tesla

Az 1960-as években többször észlelték a Fekete lovagot a sarkkörök közelében található régióban, az űrben. Csillagászok és mérnökök a rendelkezésükre álló adatok és megfigyelések alapján kiszámították a műhold tömegét. Ezen becslések szerint a monstrum közel 10 tonnás, és az egyik legnehezebb mesterséges műholdak egyike, sőt, akkoriban nem is voltak műholdak fellőve, és a később fellőtt szerkezetek is pehelysúlyúak voltak hozzá képest.


A Fekete lovag által sugárzott jel egy részét sikerült dekódolni, a többi részét vagy nem, vagy pedig ahogy már említettük, sikerült ugyan, de a lehető legnagyobb titokban tartják mind a mai napig. Egy rádióoperátornak sikerült a sugárzott jelsorozat egy részében rendszert találnia, majd dekódolnia.
A dekódolt üzenetfoszlányból megtudták, hogy a Fekete lovagnak köze van az Ökörhajcsár-csillagképhez.

Sokan úgy hiszik, hogy a rejtélyes, világszerte időnként felbukkanó, forrás nélküli rózsaszín sugarak is a Fekete lovaghoz köthető jelenségek.Hogy mi célt szolgálnak ezek a sugarak nem tudni, sem az időközöket, vagy koordinátákat ahol felbukkannak, mert nem találtak rendszerre utaló mintázatokat az előfordulásukat illetően.
Ennek ellenére sokan vannak meggyőződve arról, hogy ezeket a sugarakat a Fekete lovag sugározza magából a feleszínre valamilyen általunk eddig nem ismert céllal.

A Fekete lovag, ahogy az űrben látszik

1992-ben a Central Intelligence Agency feloldotta a Corona program titkosítását, ebből kiderült, hogy a műholdak valódi célja nem az ember űrbe juttatásának előkészítése volt, hanem ezek felderítő műholdak voltak. Azért keringtek közel poláris pályán, mert onnan a teljes Földfelszínt le lehet fényképezni, majd az elkészült fényképeket tartalmazó filmkazettát az USA területe fölött ledobni (a kazettát egy speciálisan erre a célra felkészített JC-130 katonai repülőgép kapta el a levegőben). A keringési adatok megegyeztek azzal, amit az 1960-as években az újságok mint mért adatokat közöltek az ismeretlen objektumról.

A szerkezet több olyan felvételen is látható, melyeket a NASA maga adott ki hivatalosan, így biztosra vehető, hogy a szerkezet egy létező objektum a Földet körülölelő térben. Sokan csak legendának, szóbeszédnek tartották, vagy úgy tekintettek rá, mint optikai illúzióra, azonban a NASA képeken láthatóvá vált műhold elhallgattatta a szkeptikus hangokat.

2016 januárjában a Nemzetközi Ürállomás is lefilmezte a Fekete lovagot

Mivel a műhold kora 13.000 éve, feltehetőleg az ősi idegenek építették, akik a tudást is átadták az akkor még éppen hogy -képletesen - járni tanuló emberiségnek. Tanítottak minket, segítettek fejlődésünkben, majd elhagyták bolygónkat. Hátrahagytak azonban egy őrszemet. Egy szerkezetet, mely vigyáz ránk, és amíg velünk van, a bolygónkat nem támadja meg más idegen faj. Sokan hiszik, hogy a Fekete lovag egy magsabb fejlettségi szinten álló faj utolsó hagyatéka számunkra. Egy időkapszula, olyan ősi üzenettel, mely tartalmának a megfejtése ránk vár.

A hivatalos magyarázat tehát azt követően született meg, hogy feljegyezték a rejtélyes műhold felbukkanását. A Légierő felderítési központja később ellenőrizte a maga listáját az égen mozgó valamennyi ismert objektum kapcsán, a számítógépek pedig elemezték az új objektum viselkedését. A bizonyosságot a Légierő és a Haditengerészet egy időben jelentette be, miszerint az 1959. augusztus 13-án, a kaliforniai Vandenberg Légierő Bázisról felbocsátott Discoverer-5 (Corona KH-1) műholdról van szó.

A Discoverer (Corona – KH) mesterséges hold szerkezeti ábrázolása. Azt kellene elhinnünk, hogy ezen és az előző két ábrán ugyanaz a mesterséges szerkezet látható

A történetet ezek szerint itt akár le is lehetne zárni?
Korántsem. Időközben ugyanis, a rejtélyes objektumról jó minőségű fotók készültek, ezeket elemezve pedig úgy tűnik, a hivatalos álláspontnak vajmi kevés alapja van… Ahogy az lenni szokott. A Discoverer-5 műhold 1.5 méter átmérőjű, 5.85 méter hosszúságú 3850 kg súlyú, kúpban végződő henger formájú szerkezetét csak igen gazdag fantáziával – vagy éppen cinizmussal – megáldva lehet „összetéveszteni” a Fekete Lovag földi űrszerkezetekre távolról sem emlékeztető jellegzetes alakjával. Az igaz válaszra a Fekete Lovagot illetően tehát még várnunk kell."

FORRÁSOK:<1;2;3;4>

A bejegyzés trackback címe:

https://altertuf.blog.hu/api/trackback/id/tr278884568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása