Nibiru... Újra... Kamu...
2014. augusztus 04. írta: Druida Borealis

Nibiru... Újra... Kamu...

Általában csak azt hisszük el, amit látunk. Vannak olyan dolgok is, amiket hiába látunk, igazán még sem akarjuk meglátni, pedig az orrunk előtt van.

 

A Nibiru (fantáziarajz) 

Az elmúlt időkben a Neumayer kutatóállomáson rendkívül furcsa események történnek már évek óta. A bizonyos kutatóállomást azért hozták létre, hogy ezen a földrészen geológiai, és meteorológiai megfigyeléseket, illetve kémiai méréseket végezzen. Továbbá a hely otthont ad a mindenkori expedícióknak is.

Valójában, hogy mi folyik itt, azt egy német weboldal tájékoztat szinte naprakészen a helyszínről, egy felszerelt videó kameráján keresztül, rögzítik az eseményeket.

Az első cikket a szerző  2011. július 28-án reggel 10:40 kor írta, ahol a kamera felvételeinek képére utal, ahonnan még a gyenge sugárzó napfény még az objektum oldalát megvilágította, és még a felirat is látszódott. A következő megmagyarázhatatlan fény események, és a szokatlan dolgok innentől kezdve a mai napig is tartanak.A figyelmet, egy olyan erős fényt kibocsájtó objektum jelenik meg minden naplemente után, ami pulzáló erős fényt bocsájt ki. De bármi legyen is az, jól látható, hogy nem a Napról van szó, mert az nem világítja meg úgy a tájat, mint a mi Napunk!

A lényeg, hogy az antarktiszi objektumnál egy olyan fényjelenség van folyamatosan nap, mint nap, amit nem lehet megmagyarázni. A földi kutatóközpont oldalán bizonyos időnként felragyog. Megvilágítja az objektum oldalát, és utána végigpásztázza az alját is.

Józan ész szerint ebből a szögből, és ebben az időpontban (napnyugta) a napot ebben az időpontban soha nem látnánk, hanem, csak a felkelő napot 8:15-kor, minden reggel. A déli sarkkör ezen részén, ahol a kutatóállomás objektuma épült  csak néhány nap van egy évben, mikor nem süt a Nap, és csak néhány nap, mikor nem megy le.

Így megy ez nap, mint nap a kutató objektum körül már 2011. július vége óta, bár, már sokkal korábban ugyan, csak ez ekkor tűnt fel valakinek.

 

Az Antarktisz - Amiről a média hallgat

Nos, az utóbbi időben virtuális kirándulásokat tettem az Antarktiszra, a Neumayer kutatóállomásra (http://de.wikipedia.org/wiki/Neumayer-Station_III), mely egy környéket pásztázó 24/7-es videokamerával is rendelkezik, és bizony elég nehéz elhinni azt, amit azon lát az ember a világunk déli féltekéről. - írja Dr. Mark Sircus kutató a saját weboldalán: -link-

Itt bármilyen égitest is közeledik a Naprendszer pályasíkjához képest délre eső területein, az látható ezen déli sarkvidéki területen.

Az antarktiszi Neumayer kutatóállomást az Ekström-selfjégen (http://de.wikipedia.org/wiki/Ekstr%C3%B6m-Schelfeis) azért hozták létre, hogy a geológiai és meteorológiai megfigyeléseket és a légkör-kémiai méréseket végezzen, ugyanakkor egy logisztikai bázisa is legyen a déli sarki nyáron induló expedícióknak.

És hogy mi folyik itt valójában, azt nézzék csak meg maguk is a Neumayer-állomás videokameráján keresztül:

http://www.awi.de/NM_WebCam/livemovieT.html

Ez a fenti német weboldal aktuálisan tájékoztat az állomásról nap mint nap. A dátum a kép jobb felső részén látható és a kamera tíz percenként rögzíti az aktuális képet.

A 2011. július 28-án reggel 10:40-nél van egy fénykitörés ( megj: a szerző ezen a nap írta a cikket, és az e napon mutatott webkamera-képre utal ) sugárzó napsütéssel a távolból, mely egészen az állomás megvilágított bal oldaláig ér, ahol a felirat van.

Ezért arra kérném az olvasókat, hogy maguk is szánjanak egy kis időt arra, hogy minden nap megvizsgálják az állomás kamerájának a felvételeit, mert így együtt meg tudjuk figyelni azokat az eseményeket, melyek bolygónk déli pólusa körül koncentrálódnak. Készüljenek fel arra, hogy szokatlan dolgokat, megmagyarázhatatlan fényforrásokat és égitesteket fognak látni!

Mivel ha megnézzük az alábbi videókat, akkor azokon az égitestek ugyan rendesen lenyugszanak, de van egy bizonyos dolog, egy olyan jelenség, amelyet itt minden nap észrevesznek napnyugta után : egy fényforrás kel fel a horizonton, mely néha pulzál, néha nem.

De bármi legyen is az, jól látható, hogy nem a Napról van szó, mert az nem világítja meg úgy a tájat, mint a mi Napunk!

Körülbelül két héttel korábban láttam ezt az alábbi youtube-os videót, melyet szintén ez a webkamera vett fel július 14-én. A filmen három ember látható, akik érdekes szkafanderszerű ruhában mutatnak fel az égre :
Ezen a napon a kamera olyan dolgokat vett fel, melyek egyszerűen hihetetlenek, és addig még nem láttam olyan drámai eseményeket, mióta figyelemmel kísérem a kamera felvételeit. Ugyanis van ott egy megmagyarázhatatlan fényforrás, mely folyamatosan felbukkan az állomás mögött, átragyog az állomás alatt és a hidraulikus lifteken át.
Magam pedig a július 25-i felvételekből - ekkor elég viharos nap volt – tudok néhány nagy fényfelvillanást mutatni:



Sohasem látnánk a Napot ebből a szögből, csak legfeljebb a felkelő Nap hatását minden reggel 8:15 körül. A felvétel ideje alatti néhány nap nagyon viharos volt, ezért maga a Nap csak kevés fénnyel tudott világítani.
A déli sarkkör alatt, ahol a kutatóállomás épült, csak néhány nap van egy évben, mikor nem süt a Nap, és csak néhány nap, mikor nem megy le.
Ezen a képen a Nap már délután 16:00 körül lement. De ha ezután valamilyen másik fény emelkedik fel a horizontról, pontosabban az állomás alól, akkor az bizonyosan nem a Nap.
A következő kép 10 perc múlva készült :

Majd 20 perc múlva:
Majd 10 perc múlva:
Később is nap nap után megfigyelhetőek voltak ezek a különös jelenségek.

 
Szintén a témához kapcsolódik a hawaii nibirunak mondott felvétel is, de kamu, reklámhajhászás, szenzációkeltés.
Természetesen a videón nem a Nibiru, hanem a Vénusz bolygó látható.

Forrás: <1>, <2>

A bejegyzés trackback címe:

https://altertuf.blog.hu/api/trackback/id/tr126571793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása